S10 i S17 z Scholla daje bardzo dobry efekt jesli chodzi o polerke reczna
Sebba dobry efekt osiągniesz też za pomocą ScratchX2 czy Ultimate Compoud lub też środków innych firm. Trzeba tylko sie przyłozyć do roboty. Naprawdę nie ma potrzeby na siłę zachwalać sprzedawanych przez siebie produktów. Dobrej klasy produkt obroni sie sam
Naprawde?Ale auto reklama jest dobra
PS oczywsicie ze dobry produkt obroni sie sam rozumiem ze masz doswiadczenie z Schollem pzdr
To dlaczego skoro wymieniasz produkty tez innych firm nie wspomniales o Shollu ??
Bo nie jestem w stanie wymienic wszystkiego !!! Proste nie
Zamieszczone przez Andrzej Z.
Seba w swoim poscie nie wspomnial nic ze je sprzedaje albo ze je sprzeda koledze,
Sebba w kazdym jednym poście pisze o sprzedawanych przez siebie kosmetykach Niegługo z tego tematu zrobi się oficjalne forum Sholla i Nielsena.
Ktos miał pretensje, że na forum kosmetyka aut ciągle mówi sie o Zymolu i Swiswaxsie (choc ja tego tam nie widze) tylko ze na tym forum mówi sie wkółko o Shollu i Nielsenie, a jest wiele innych produktów innych marek.
Zauważ, że ja po pierwsze nie sprzedaje żanych kosmetyków, a po drugie jak pisze o kosmetykach to staram sie wymieniać możliwie dużo marek tak żeby potencjalny kupiec miał pełen przegląd rynku.
P.S.
Stworzyłem kiedys przykładową liste kosmetyków Megsa bo z nich głownie korzystam i je znam. PROSIEŁEM żeby inni stworzyli podobne listy KONKURENCYJNYCH MAREK tak aby każdy mógł sobie wybrac coś od każdego producenta. Ale odzewu nie było żadnego. Za to teraz wyjeżdżasz mi z tekstem że
Zamieszczone przez Andrzej Z.
To dlaczego skoro wymieniasz produkty tez innych firm nie wspomniales o Shollu ??
Prosze bardzo stwórz przykładowy zestaw produktów Sholla i zamieśc go tutaj !! Nikt nie będzie miał nic przeciwko wręcz będzie to pomocna dla innych. Tylko jak trzeba się troche postarać to nie ma nikogo, ale do krzyku wszyscy pierwsi :?
Jeden produkt nie siwadczy o calym swiecie
Skoro inni uzywaja i sa zadowoleni wiec jak strce jednego klienta moze przezyje,czasem bywa tak¨ze ta topowa etykieta nie swiadczy o wszystkim
jesli ktos pyta na forum o kosmetyki zawsze mu polece cos z naszej oferty chyba ze mnie admin zbanuje, ty mozesz polecac Megsa itd wolny rynek
Na forum musi byc troszke pikanteri bo inaczej zamarnie
Oczywiście że nie Pytałeś czy mam doświadczenie z produktami tej marki więc odpisałem.
Chodzi mi tylko o to żeby za każdym jednym razem nie pisać o Shollu i Nielsenie bo to wygląda trochę tak jak byś na siłę chciał żeby ludzie kupili sprzedawane przez ciebie marki. Oczywiście jeśli ktos pyta sie o opinie o danym produkcie tych marek to trzeba odpowiedzieć ale jeśli piszemy ogólnie to starajmy sie dawac ludziom możliwie duzy przekrój rynku i możliwość wyboru.
Oczywiście że nie Pytałeś czy mam doświadczenie z produktami tej marki więc odpisałem.
Chodzi mi tylko o to żeby za każdym jednym razem nie pisać o Shollu i Nielsenie bo to wygląda trochę tak jak byś na siłę chciał żeby ludzie kupili sprzedawane przez ciebie marki. Oczywiście jeśli ktos pyta sie o opinie o danym produkcie tych marek to trzeba odpowiedzieć ale jeśli piszemy ogólnie to starajmy sie dawac ludziom możliwie duzy przekrój rynku i możliwość wyboru.
Masz racje Big ale Ty za kazdym razem piszesz o Megsie itd
Ale masz mooje slowo ze nie napisze juz nic wiecej na temat naszych kosmetykow, nie wkleje zdjec z wykonanych prac luz masz jak w banku nikomu nic nie narzuce
Pzdr
Masz racje Big ale Ty za kazdym razem piszesz o Megsie itd
O.K. tylko zwróc uwagę ze za tym każdym razem pisze takze ze istnieje wybór wśród innych marek których nazyw przytaczam.
Pisząc o Megsie pisze takze, że nie jest to jakaś najlepsza firma i że są lepsze. Jest niezła ale nie najlepsza i zawsze staram się aby ktoś, kto bedzie to czytał nie odniósł wrażenia, że ma kupic megsa bo inaczej jego praca nie da żadnego efektu.
Po prostu co jest oczywiste jedne produkty lepsze są w jednej marce a inne u konkurencji.
Big juz ci przyznalem racje i napislem ani slowa na temat naszych ksometykow chyba nie bedziemy sie sprzeczac nie widze powodu zakonczylem swoja dzialalnosc
Stworzyłem kiedyś przykładową listę kosmetyków Megsa bo z nich głownie korzystam i je znam
Myślę że Sebastian również pisze na podobnej zasadzie , znam go na tyle że wiem że używałem już wieli marek kosmetyków i może opisać czym mu się najlepiej pracowało .
Nie ma co się spinać każdy poleca to co lubi i już Sebba nie kryje się z tym że ma coś wspólnego z schollem i nielsenem wiec Autoreklama w jego wydaniu wydaje się byc jak najbardziej OK.
Nie ma co się spinać każdy poleca to co lubi i już Sebba nie kryje się z tym że ma coś wspólnego z schollem i nielsenem wiec Autoreklama w jego wydaniu wydaje się byc jak najbardziej OK.
Ale ja dodam ze swojej strony tylko tyle ze w swojej zabawie z lakierami zaczynalem od jednak najbardziej popularnego Megs'a wydalem na jego kosmetyki ponad 1000 pln., dostalem kosmetyki do testow od Sebastiana i stwierdzam ze wiecej nie wydam ani zlocisza na kosmetyki Megs'a gdyz osiagam ten sam efekt Tanszym Nielsenem ktorego defakto sprzedaje :twisted: dlatego kazde oferuje to czym najlepiej mu sie pracuje...
[ Dodano: Sro 20 Sty, 10 19:20 ]
Zamieszczone przez sebba75
Big juz ci przyznalem racje i napislem ani slowa na temat naszych ksometykow chyba nie bedziemy sie sprzeczac nie widze powodu zakonczylem swoja dzialalnosc
Seba twoje uwagi i porady sa dla nas bardzo cenne gdyz mozna by bylo zebrac kilkunastu chlopakow to moze osiagnelibysmy taki poziom doswiadczenia jak twoje 15 lat 8) tak ze spokoj koty :twisted: :twisted: :twisted:
HAHAHAHHAHAHAHA "NEUTRALNE PH" a to dopiero zdziwko :twisted: :twisted: :twisted: to jest cos takiego jak WOSK na ZIME :!: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: ROTFL
Panowie a może zamiast "kłócić" się które kosmetyki są lepsze zastosować coś czego nie było do tej pory, mianowicie AXE DETAILER
Co prawda nie jest dedykowany do samochodów ale skoro czyści takie delikatne rzeczy to IMO do fur też się nada :diabelski_usmiech
sebba75, ostatnio używałem zymol carbon i jest ok. mam też swissvaxa SHIELD ale jeszcze go nie używałem :roll: a może dodo purple haze? :roll: myślę że by się nadał
Myślę ze Maru ma rację Zymol Carbon fajnie wyciągnałby tu głebię z ciemengo koloru. Ale może można by też spróbowac np. Dodo Juce Blue Velvet. Myslę, że, ciekawy efekt można by na tym lakierze uzyskać też za pomocą Poorboy's World Nattys Blue.
Tylko jedna uwaga. Proponuję uzywac celeanera tej samej marki co wosk. Tak jest bezpieczniej gdyż czasami cleaner jednej marki może nie trawić wosku innej marki.
DoDo znam doskonale wiec myslalem nad Zymolem albo Svissa obecnie musze ten lakier doprowadzic do wygladu i bedzie cos prostego na wykonczenie bardziej sie kieruje pod wiosenne spa
Komentarz